(Aktualizováno 11. 10. 2018) Nabízíme vám přehled vzdělávacích akcí určený zejména pro kronikáře obcí a měst. Seminářů se dále mohou zúčastnit starostové a zastupitelé obcí a měst, pracovníci obecních a městských úřadů, spolkoví a farní kronikáři a další zájemci. Seminář s názvem Kronika 21. století  je akreditován Ministerstvem vnitra ČR. Účastníci všech seminářů obdrží osvědčení o absolvování kurzu. Informace budeme postupně doplňovat.

Pořádajícím organizacím nabízíme zveřejnění data a krátkého popisu semináře s odkazem na přihlášku na tomto místě.

29. října 2018 (pondělí) –  OLOMOUC – Kronikářská praxe II – pořadatelem je Vzdělávací centrum pro veřejnou správu o. p. s., pobočka Olomouc. Přihlášku a podrobné informace o vzdělávací akci najdete zde.

30. října 2018 (úterý) –  OSTRAVA – Kronikářská praxe II pořadatelem je Vzdělávací centrum pro veřejnou správu o. p. s., pobočka Olomouc. Přihlášku a podrobné informace o vzdělávací akci najdete zde.

Termíny seminářů v roce 2019: Většina seminářů se bude konat v termínech srpen – listopad 2019, podrobnosti přineseme v jarních měsících.


Již proběhlo:

27. září 2018  (čtvrtek) – Seminář pro kronikáře obcí mikroregionu Nechanicko.

24. srpna (pátek) – BRNO – Kronikářská praxe I. pořadatelem je Vzdělávací centrum pro veřejnou správu o. p. s., pobočka Brno.

23. srpna 2018 (čtvrtek) – ZLÍN – Kronikářská praxe II. – pořadatelem je Vzdělávací centrum pro veřejnou správu o. p. s., pobočka Olomouc.

22. srpna (středa) – PRAHA –  Kronikářská praxe II. – pořadatelem je Vzdělávací centrum pro veřejnou správu o. p. s., pobočka Střední Čechy.

21. srpna (úterý) – ČESKÉ BUDĚJOVICE – Kronika obce – pořadatelem je Vzdělávací centrum ČR, pobočka České Budějovice.

29. března 2018 (čtvrtek) –  BRNO – Kronika 21. století – pořadatelem je Vzdělávací centrum pro veřejnou správu o. p. s., pobočka Brno.

1. března 2018 (čtvrtek) – JIHLAVA – Obecní kronika – pořadatelem je Vzdělávací centrum ČR.

9. února 2018 (pátek) – LIBEREC – Obecní kronika – pořadatelem je vzdělávací agentura Vzdelavani.com.

8. února 2018 (čtvrtek) –  PLZEŇ – Kronika 21. století – pořadatelem je Vzdělávací centrum pro veřejnou správu o. p. s., pobočka Plzeň.

3. února 2018 (pátek) – ZLÍN – Kronikářská praxe I – pořadatelem je Vzdělávací centrum pro veřejnou správu o. p. s., pobočka Olomouc.